Fremgangsmåte for gratiskontoer

Viktig: Hvis du gjorde en skrivefeil under registreringen, må du kontakte kundeservice. Du vil ikke kunne endre e-postadressen selv ettersom en verifiseringskode vil bli sendt til e-postadressen du opprinnelig registrerte deg med.

1. Klikk på initialene dine i øvre høyre hjørne og velg Konto for å få tilgang til innstillingene. Klikk deretter i boksen hvor epostadressen din står skrevet.

2. Skriv inn passordet ditt.

3. Skriv inn din nye epostadresse. Du må skrive den inn to ganger for å bekrefte at den er korrekt og uten skrivefeil.

4. 4. En verifiseringskode vil bli sendt til din nye e-postadresse. Koden er gyldig i 5 minutter.

5. Etter at du har bekreftet endringen, logges du ut og må logge inn igjen med din nye e-postadresse. Passordet ditt forblir det samme. Du vil også motta en bekreftelse på at endringen er utført.

Fremgangsmåte for kontoer med et aktivt abonnement

Fremgangsmåten for kontoer med aktivt abonnement er den samme som over, men med en liten forskjell.

Hvis du har et aktivt abonnement og ønsker å overføre eierskapet til en annen kollega, vil nåværende eier motta en verifiseringskode. Dette er for å sikre at den rettmessige eieren bekrefter endringen.

Obs: Denne endringen gjelder kun for Survio-kontoen din. Dersom du ønsker å motta fremtidige fakturaer til en annen epostadresse kan endre dette via selvbetjeningsløsningen til Stripe, betalingstilbyderen vår:  Survio / Stripe: selvbetjeningsportal. Ta kontakt med support om du trenger hjelp.