1. Pentru a vă administra contul, apăsați pe simbolul pentru meniu, lângă butonul Upgrade și alegeți Contul meu.



2. Pe pagina Contul meu - Preferințe mergeți la baza paginii și apăsați pe link-ul Apăsați aici din cadrul Ștergeți contul.



3. Trebuie să confirmați această acțiuni bifând căsuța și introducând parola. Apoi apăsați butonul ȘTERGEȚI.



055