1. E-postadress och lösenord lägger du antingen i på titelsidan www.survio.com eller i registreringsformuläret, som visas efter ett klick på Registrera dig i det övre hölgra hörnet. Till den av dig angivna e-postadressen kommer i bägge fallen ett meddelande med en länk för avslutande av registreringen.

2. Med ett tryck på Skapa en Enkät kommer du till enkätens redigerare, där du kan börja sätta ihop en enkät.

Tips: Om du inte vet hur du ska börja eller inte vill tänka använd färdiga enkätmallar från olika kategorier. Du kan välja bland 100 enkätmallar som kan ge dig utmärkt inspiration.