Du får betalda Survio premiumtjänster genom att aktivera en prenumeration:

1. I prislistan välj det paket som passar dig bäst - ELITE, BUSINESS eller PERSONAL.  Vår Survio PRO -prenumeration är lämplig för företag

2. Välj prenumerations längd - årlig eller månatlig.

När du har gjort ditt första inköp kommer prenumerationen att ställas in som en AUTOMATISK förnyelsebetalning enligt den valda faktureringsperioden (månad, år). Betalningar görs automatiskt tills prenumerationen avbryts.

• Fördelen med abonnemang är att du inte behöver oroa dig för någonting och allt går automatiskt. Din Survio premiumtjänst är tillgänglig utan avbrott.
  • Nackdelen är att om du inte planerar att använda tjänsten på lång sikt måste du komma ihåg att avbryta din prenumeration när du inte längre vill använda premiumtjänster.

Exempel på en 5 månaders prenumeration:

• 22 april 2023 köper du en MÅNADS prenumeration på PERSONAL-tjänster.
  • 22 maj 2023 debiteras du automatiskt för nästa månad.
  • 22 juni 2023 debiteras du automatiskt för nästa månad.
  • 22 juli 2024 debiteras du automatiskt för nästa månad. Samma dag bestämmer du dig för att sluta använda premiumtjänster och avbryta din prenumeration.
  • 22 augusti 2023 kommer du inte längre att debiteras. Ditt konto går ut och återkommer till ett FREE konto.