Delning av resultat är en premium-funktion som låter dig dela dina enkätresultat på en offentlig webbplats.

OBS! Dela inte resultat som innehåller namn, e-postadresser eller annan personlig data utan tillstånd från de berörda personerna annars bryter du GDPR och dataskyddslagar. Tänk två gånger innan du delar data.

Om du inte vill dela resultat offentligt utan dela dem endast med dina kollegor ställ in ett säkerhetslösenord för resultat.

1. Klickadiagram-ikonen vid den valda enkäten på Instrumentbrädan.

2. Du kommer till Resultatsfönstret där du väljer Dela resultat i menyn.

3. Ställ omkopplaren i JA-läget där det står "Dela dina undersökningsresultat på en offentlig webbsida?".

4. Du kan ange vilken data du vill visa på en offentlig sida:

• Om du inte vill publicera individuella svar ställer du in den första omkopplaren till NEJ.
  • Om du inte vill att folk ska ladda ned resultat och svar ställ in andra omkopplaren till NEJ, osv.

5. Öppna den tilldelade unika webbadressen, t.ex. https://www.survio.com/p/7i9G_