Ziet het URL-adres van uw enquête er te ingewikkeld uit? Wilt u deze vereenvoudigen zodat uw respondenten weten dat ze een enquête van u ontvangen en dat geen spam betreft?

Indien dat het geval is, is er een mogelijkheid om het URL-adres van uw enquête aan te passen.

1. Log in op uw account en kies een enquête.

2. Ga naar “Antwoorden ontvangen”

3. Klik op “URL aanpassen”.

4. Pas het bewerkbare deel van de URL naar wens aan.

5. Vergeet niet om uw wijzigingen te bevestigen door op de knop “OPSLAAN” te klikken.

Als u klaar bent, vergeet dan niet om uw enquête te versturen met het nieuwe, aangepaste URL-adres.

Voorbeeld:

Oorspronkelijk URL-adres van een enquêtehttps://www.survio.com/survey/d/V0U5U4B8S9F3B2K6N

Bewerkt URL-adres van een enquête: https://www.survio.com/survey/d/customer-satisfaction