1. Avaa Tutkimukseni-sivu ja klikkaa Luo kyselytutkimus.

2. Avaa Tutkimukseni-sivu ja klikkaa Luo kyselytutkimus. Valitse sen jälkeen yksi seuraavista vaihtoehdoista:

1. Käytä kyselypohjaa – voit valita yli 100 valmiin mallin joukosta kaikkiaan 9 eri aihepiiristä.

1. Oma kyselytutkimus – luo oma kyselysi kysymys kysymykseltä.

1. Jos sinulla on jo Survio-kyselytutkimus, jota haluat muokata ja käyttää uudelleen, voit helposti kopioida sen. Valitse kopioitavan kyselyn kohdalta kolmen pisteen valikosta Kopioi kyselytutkimus.

Premium-tilien käyttäjät voivat järjestää kyselytutkimuksensa kansioihin ja lajitella ne eri luokkien mukaan, kuten esim. kyselyn luomisen kuukausi/vuosi, suunnitellut kyselyt, suoritetut kyselyt jne. Napsauta vain plusmerkkiä (+) näytön vasemmassa reunassa ja anna kansiolle nimi. Oletusasetuksena on kaikkien kyselytutkimusten tallentaminen kansioon Kyselytutkimukseni. Tilauksesi päätyttyä pääset edelleen kansioihin, mutta et voi enää luoda uusia.

Vinkki: Ennen kuin lähetät kyselysi vastaajille, muista testata se kunnolla ja tarkistaa sen kieliasu sekä se, ettei mitään kysymyksiä puutu. Sitten vain vastauksia keräämään.