Antal frågor och antal enkäter är inte begränsade. För alla användare med FREE konto är gränsen för antal insamlade svar 100 svar per månad.

Grundläggande begrepp

• 1 svar = 1 ifylld och inlämnad enkät
  • 1 månad = 1 kalendermånad

Hur beräknas gränsen?

Gränsen för antal insamlade svar beräknas för hela ditt konto. Till exempel:

• Ifall du har 1 enkät kan du samla in 100 svar.
  • Ifall du har 2 enkäter kan du i det ideala fallet samla in 50 svar i var och en av dem. Det blir 100 allt ihop.
  • Ifall du har 5 enkäter kan du i det ideala fallet samla in 20 svar i var och en av dem. Det blir 100 allt ihop.

Den första dagen i den nya månaden kommer gränsen att återställas och du kan samla in 100 nya gratis svar i denna månad.